Onsdag.


Jag och Sofia håller på för fullt med projektet, vi har faktiskt kommit en bra bit nu. Blir nog bra det här.
Just nu håller Sofia på att rita en "Alice" för varje månad och jag ritar "stjärnteckens-flickor"
Dettar är de två första, skytt och oxe! haha... men det är inte klart riktigt.
Jag och Sofia tycker att det ser lite ut som vi, och det är klart att det måste vara skytt och oxe då!

Skytt.

Så tänker du

Du funderar ständigt över nya små och stora äventyr att förgylla ditt liv med. Du älskar att lära dig saker och ting och tycker om att ta lite risker. Du älskar din frihet och avskyr stiltje och slentrian.

Du håller hårt på ärlighet och sanning och drar dig inte för att säga vad du tycker, i vått och torrt.


Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärleksrelationer gör din öppenhet, ärlighet och vänlighet att du lätt får kontakt. Du är generös med dina känslor, men vill samtidigt akta dig för att binda dig för fort. Blir kraven för höga bryter du direkt, eftersom du ständigt lyder din inneboende frihetssträvan.

Din partner bör därför dela denna syn och fungera på samma sätt för att det ska lyckas. Utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.

Mindre goda egenskaper

Ibland blir ditt filosoferande över äventyr och spänning så dominerande att du glömmer mer jordnära och "vanligare" saker. Du tänker helhetsmässigt och storslaget, men har en tendens att vilja undvika de ack så viktiga detaljerna i de planer du smider fram.

Du är otålig och tycker inte om för mycket bindande ansvar. Ditt friska mod gör att du ibland också tar alltför stora risker - vad det än må handla om. Då blir du istället direkt dumdristig och huvudlös.

 

Oxe

Så tänker du

Du vill helst ha det tryggt och lugnt omkring dig. Det bästa är om allt går sin gilla gång, precis enligt en redan genomtänkt planering.

Du strävar dock ständigt mot framtida mål, men det ska ske tålmodigt utan något förhastande. Det gäller både sådant i den enkla vardagen och i lite större perspektiv.

Du är behärskad och tålmodig i din relation med andra, men ändå bara upp till en viss gräns. Vid oärlighet, svek och liknande vet Oxen att det långa tålamodet ändå kan brista, och då blir det rejält.


Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

Oxen har en bild av att hitta en partner att bygga upp en gemensam ekonomisk trygghet med. Oxen har alltid långsiktiga planer i tankarna och vill gärna ha någon att dela dem med.

Du är inte skyndsam i kärlek, men blir du plötsligt förälskad kan även du tappa kontroll och fattning, och bli kär och galen.

Hittar du den rätte är du mycket öm, kärleksfull och beskyddande.


Mindre goda egenskaper

Oxen har ett starkt behov av att kontrollera. Detta faktum gör att du ibland tar dina nära relationer på för stort allvar, som om du faktiskt "ägde" dem.

Din envishet kan också reta andra, liksom din motvilja till förändringar. Du kan ibland möjligen ge ett tråkigt och konservativt intryck.


Haha, passar det in? Jag kan nog tycka att en del stämmer, men inte allt!

Kommentarer
Postat av: MegaBot

SOFIA HAR JU HOOOOOOOOOOOOOORN!? :O



Mystiskt...

2009-10-19 @ 10:04:11
URL: http://transformers.com/transa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0