Torsdag.

I skolan idag skulle vi hålla tal. Vi har väl haft ca 3 veckor på oss att skriva det där talet, men jag är så sjukt sämst på att skriva tal så självklart hade jag inte skrivit något tal till lektionen idag, så jag slängde ihop något under den tiden som de andra hade sina tal.
Jag hade bestämt ämnet innan, så jag behövde egentligen bara hitta lite fakta om det och sådär, men då fick jag lite panik och förstod inte alls vad som skulle vara med och vad alla ville höra.

Alla som talade innan mig hade såna seriösa ämnen som t.ex. mobbning, adoption, dödshjälp, ekologiskt odlad mat, abort och om homosexuella skulle få adoptera barn, och så kommer jag och talar om pandor.
Iallafall så gick det väl helt okej, fast än jag tyckte det gick åt helvete så gick det tydligen ganska bra ändå. Trodde inte man fattade vad jag snackade om eftersom jag själv inte gjorde det, och jag var tvungen att hoppa över massa saker för att jag hade upprepat mig så många gånger... men ja ja, fick MVG - och så sa Lotta att jag skulle klara det nästa gång, bara jag vågade släppa manus lite, så får väl jobba med det nästa gång då. Annars sa hon att min rösthastighet-  och nivå var perfekt, den ni ;D haha nemen...mm!

Mina brudar kommer hit imorgon <3 ,antagligen, och ska kolla lite skräckfilm och sånt, vi har inte gjort något på jättelänge, så det ska bli lite kul.
Sen blir det APU tre veckor framåt, haha det blir nog bra. Kanske, är lite nervös though.

Nu ringde älskling, godnatt. / ;*

Torsdag.

"Min utvalda, som Neo i matrix"



Onsdag.

Ligger i sängen och gör ingenting, skulle behöva leta reda på något viktigt om pandor som jag kan basera mitt tal på... för jag har INGENTIN! Förutom ämnet, pandor <3
Men det är tråkigt och jag kan inte prata inför hela min klass, jag kommer dö? Eller jo det kan jag, men det som är läskigt är att man måste stå där framme och snacka och alla ska kolla på en och vara tysta. JAG STÅR INTE UT MED DET ;_; kommer seriöst att dö.
Varför måste man hålla tal överhuvudtaget?
Började även med projekt och företagande lektionen idag, den kommer nog bli helt okej, den var ganska rolig idag när vi fick komma på våra projekt idé.
Jag, Madde, Matilda, Sofia och Sara har bestämt oss för att starta en liten festkomité, och anordna en avslutningsfest i slutet av terminen, för det händer aldrig något roligt för ettor och tvåor när man går på sommarlov, så varför inte lixom :) Kommer dock bli jävligt stort, 300 personer ungefär från våran skola plus andra som inte går där, sen får vi ju inte glömma våra special V.I.P people.
Men seriöst, är quite osäker på om det kommer bli bra överhuvudtaget, men vi har iaf redan DJ och möjligtvis vakter.. haha.
Lokal och sånt behövs.

Åh jag har lagt till en sån musikspelare också! :D:D:D den ÄR mysig <333333333 eller, Sara gjorde det kan man nog säga... eller hon pekade och jag tröck! så jag gjorde det >8D  i'm a handyman...kan man säga.
Och nu när jag sagt massa olika saker som inte alls är sammanhängande så vill jag åka utomlands, till ett varmt land där det inte finns någon snö :( jag vill jag vill jag viiiill.


Tisdag.

Idag hade vi inga lektioner. Kul. Kom till skolan lekte på internet en stund, sen skrev vi en utvärdering om mediekommunikationen och sen fick vi sluta, alla utom jag och Sofia, för vi har japanska :) Great.
Och vi ska ha läs-prov... HEHE undrar hur det går, jag har lixom inte läst så mycket på länge.
Hoppas jag får några som jag kan iaf. Jag har fan skitstor press på mig att alltd var top 2 , eller 3, och det är jättejobbigt för det blir jättehemskt och min lärare blir jätteförvånad när jag inte kan något som han frågar mig, det är sjukt hemskt så får man sitta där och skämmas för att man inte kan det han frågade om. Och det är pinsamt, önska att han inte trodde att jag är så bra som han tror, för det är jag inte. Verkligen inte.
 
Jag blir jättearg på Andreas också, seriöst du äcklar mig och du fattar trögt, du är nästan värre än Joel och Adam tillsammans, och det är inte bra. Vet inte hur många miljontals gånger jag har sagt åt dig att dra, att jag inte vill ha något med dig att göra. Hur svårt kan det vara att get the message? ... Jag orkar inte med dig och såna som du. Dagen halvhjärtade aggro-utbrott, har mycket mer som jag skulle kunna säga om dig och några andra, för jag orkar verkligen inte mer nu. Och jag skulle uppskatta att de som ringer mig skulle kunna säga vem det är? Jag hade en sån här period för ett halvår sen ungefär också, och jag orkar inte med det igen, det var väldigt drygt och jobbigt.


Hahah hann typ ha japanska och allting innan jag hann posta detta, kom hem vid typ 18 någonting, övertid i skolan är alltid kul. :)
Har lätt feber och huvudvärk, orkar inte göra någonting speciellt och kollar just nu på en dokumentär om Victoria Silverstedt, tycker verkligen hon är skitsnygg, men det är något som inte stämmer med hennes utseende ändå, och jag tror att det är hennes läppar och ögonbryn jag inte riktigt gillar, men jag älskar hennes hår, så långt, jag vill ha så långt hahah.
Jag är jävligt sugen på att sätta i löshår, men jag ska stå ut med att ha det kort ett tag till, ska försöka få mitt hår att bli friskt och långt, äkta då.. hoppas det funkar och mitt inte är för slitet! Annars sätter jag i löshår till nästa år :)



My love <3 finns så mycket jag skulle kunna säga om dig, men är rädd att det skulle bli för tjatigt haha, men anyway, du vet how I feel.
Jag älskar dig


Lördag. (egentligen)

En månad<3 Jag älskar dig så himla mycket, du är det absolut bästa jag har, den finaste jag vet. Jag vill alltid att det ska vara du och jag, vill aldrig någonsin få veta hur det känns att vara utan dig, jag skulle seriöst DÖ av heartbreak, om man nu kan det, annars hade jag nog blivit den första. Men jag hoppas att jag aldrig får göra det. Jag vill verkligen att det ska vara du och jag föralltid. För mig så känns det så himla rätt och jag vill aldrig vara med någon annan än du. Jag har sån tur som har dig. Du är det  jag alltid saknat, och jag är så rädd att förlora dig, även om det inte finns någon anledning till det, men vad ska jag säga? Du är verkligen det bästa som hänt mig och jag vill aldrig i livet vara utan dig. Du gör mig lycklig, varje dag <3

Förlåt för att jag inte kan göra dig lika glad som du gör mig, eller att jag är dålig på att få saker att se bättre ut, som du kan. <3
Att jag är för känslig, avundsjuk ibland eller att jag verkar ledsen mycket, förlåt, men jag har aldrig varit gladare och lyckligare än nu, när jag har dig. Även om jag saknar dig så otrolig jättemycket och det inte bara är att åka 30 min och vara hos dig, så klarar vi det, eller hur?

Jag älskar dig så sjukt mycket, ingen kommer någonsin kunna ta din plats någonsin, den är din föralltid <3
You better keep it ;)



Take my hand and walk with me
Let me show you what I'm feeling
What's going on inside of me?
Don't you know you have changed me?
Don't you know my wishes all came true?
You're my angel, now I wanna do it all for you


http://se.youtube.com/watch?v=yfJCqgPRxZg&feature=related

Fredag.

Ligger i min säng och tänker på hur det kunde ha varit idag. Betydligt mycket bättre iaf.
Älskling skulle egentligen kommit hit och vara med mig, men dem firar typ asiatiskt nyår så, men jag hoppas du får det roligt iaf ;D <3
Men jag saknar dig sjukt mycket, vill bara att du ska vara här, eller att jag skulle vara där, vilket som lixom.
Det har varit en ganska ovärd dag idag, var sjuk igår så jag var hemma hos pappa hela dagen och började halv 12 idag, har en lektion på fredagar och jag var tvungen att gå upp 7 ändå, eftersom jag skulle åka med pappa till falun. Jag går upp vid sju och börjar sminka mig och platta håret, jag hinner inte klart och vi åker till falun, kommer hem och plingar på dörren eftersom jag glömt mina nycklar och Robin kommer och öppnar dörren och ser... väldigt trött ut, förlåt!
Går in och fortsätter med mitt smink och hår.. :( så jobbigt, hatar att fixa mig, för det blir ändå aldrig bra.
Iaf, Robin åker in till skolan innan för han har matte och jag och Sofia åker in senare, men det blir ändå tidigare för oss, så vi ska hinna äta, när vi ätit och sånt så går vi till lektionen och.. HMMMMM är inte den enda lektionen som jag offrade hela min dag, min sömn och min mentala ansträngning för inställd. Vad skönt.
Kommer hem och ja... beslutar mig, jag och Sofia, beslutar oss för att flytta isär och jag har nu börjat leta ny lägenhet :( men det blir nog bäst så ändå... Även fast det är väldigt tråkigt, för jag trodde inte att det skulle bli såhär, och det här handlar inte om att vi är ovänner på något sätt. Allt har bara blivit ändrat och det känns faktist inte lika som förut, och jag har blivit jätteledsen för detta eftersom det känns, även om det kanske inte är så, förhoppningsvis, att jag har förlorat en del av min bästa vän, till någon som är bättre.
Men det känns också som om jag inkräktar för mycket när jag är hemma, så det är lika bra att flytta därifrån på heltid, så ni får eran "private time". Och jag hoppas att det blir bättre och att Mr blir gladare, when i'm gone, så att säga.
Jag kommer sakna det som fan, men det är sant, första året var bättre än det andra... men det har varit mysigt.

/ ;*

Onsdag.

Onödig skoldag egentligen, mentorstid där vi fick veta att vi hade bara samhälls kunskap idag och sen fick vi sluta... nice. Daniel, samhälls läraren, var sjuk så vi fick ha skåningen, seriöst, förstår inte vad han säger. ( förlåt älskling, men han kommer från MALMÖ ok?! ) Och han är seriöst störd, vi kan ingenting om riksdagen och sånt shit så säger han att vi ska svara på 15 frågor annars får vi ingen närvaro xD ... detta resulterade i att alla blev jättestressade och relativt lättirriterande, men det gick över fort också ;) fint sammarbete och hjälp från Niklas så gick det bra : D <3
Skrev på APU-lappen och nu ska jag tydligen vara på två olika ställen samt på något produktionsbolag, det blir nog bra.

I miss <3


<3



Jag älskar dig <333 kommer alltid göra. <3<3




Onsdag.

Sitter i skolan, igen och väntar på att grafen ska börja. Vi ska typ göra framtidens mobil... i illustrator och det är så jävla tråkigt.
Innan på samhällskunskapen så blev vi indelade i grupper och skulle göra våra egna hus! Min grupp bestod utav mig själv, Rasmus, Markus, Sandra och en fläskpadda... kommer inte ihåg vad hon heter ;_; men hon svarta iallafall.
Vårat hus blev asstort, 700 kvadratmeter och våran gård var på 10 hektar tror jag, vi hade en egen ö med djurpark/reservat och milslånga vita stränder och stora pooler, en på gården och en på taket med en rutchkana som länkade ihop de poolerna, en hellikopter platta på taket också, vi hade 6 torn som var våra egna sovrum, vi hade en nöjespark och tydligen 60 bowlingsbanor... ja det blev rätt mycket och vi hade ingen budget att följa så vi fick en varsin hummer också, och jag fick en nissan skyline 8D Det blev rätt överdrivet, men i Matildas grupp så skulle Linus bo på månen.

Sofia och Robin har typ fixat ALLA the sims 2 spel... typ, och på djurliv eller vadfan det heter då kan man göra en chowchow ;_; SÅ SÖTA <3 Sofia gjorde en och den hette Vov Puttinutt haha.
Igår natt så la min telefon av, man kunde inte ringa eller smsa till någon alls och jag blev jätteledsen typ, min telefon är nödvändig och viktig för mig. Men nu funkar den <3<3<3 Och jag har ny kamera, Nikon D60.

5000 :- ut genom fönstret bara sådär...



Jag saknar dig. ♥

Tisdag.



Sitter i skolan och har nyss haft mediekomminikation där vi ska typ skriva nån jävla uppsats om stora varumärken.
Jag, Madde och Sofia valde att skriva om Dior och Bvlgari, haha fick reda på endel om b.la. Cristian Dior, ganska roliga saker som typ anledningen för hans "mystiska" död, kvävd av ett fiskben eller av en hjärtattack under en sexakt med två yngre pojkar... hm hm... undra vilken av dem som är sann, om nu någon av dem är det. Stackars man isåfall, hoppas för hans skull att han dog för den andra anledningen eftersom det måste vara mycket skönare än att bli kvävd av något så simpelt som ett fiskben? Eller? ... jag vet inte.
Det är ganska svårt faktist att koncentrera sig på sin uppgift när det gäller såna här saker, det man ger mest tid är att kolla upp bilderna och priser ungefär, men what to do det är mycket mer intressant i  mina ögon.
Samma sak förra gången jag gjorde ett fördjupningsarbete om Louis Vuitton...
Huvudsaken är iallafall att man gör det i tid.



Nu har vi idrott och ska skriva en "Hälsodagbok" tills i april... typ såhär skriva ner vad man äter och sånt VARJE dag i minst fyra veckor. Men det är inte så svårt, så det borde man kunna hinna med, grejen är ju den att man måste komma ihåg att göra det bara, får sätta ett alarm på mobilen eller nåt.

Något kul.
Haha det var så jävla kul på lunchen, Sofia berättade om  en kompis kompis eller nåt, det var lite förvirrande, men hon hade varit och åkt skidor, slalom och så blev hon kissig så hon åkte in i skogen brevid backen för att kissa men hon glömde att ta av sig skidorna så hon gled ut i backen igen utan byxorna, kissande ( ...XD )! Ända ner och rätt in i ett träd så hon bröt armen och när ambulansen kom så var det en kille i ambulansen som hon frågade vad som hänt med honom och han sa " det var en idiot som kom åkade utan byxor så jag skrattade så mycket att jag ramlade ur liften och bröt benet! " hahaha... så roligt XD / ;*

Måndag.



Nobody ever made me feel this way I must  will stick with you.

I want you to know that you're the only one for me.



Du är så jävla söt älskling ;_; <3 Det finaste , snyggaste , gulligaste , käraste , roligaste , underbaraste , bästa jag har.
Jag kommer alltid att vara din, aldrig någon annans, du är den enda i världen jag vill vara med. Du är det bästa jag vet.
Du och jag föralltid, jag är så glad att jag har dig.
Jag älskar dig

JA NI FÅR STÅ UT MED DEN FULA DESIGNEN SÅ LÄNGE OKIOKI? För jag har ingen jävla inspiration alls, tänkte fixa något lätt ikväll men inte ens det kan jag.  Plus att jag är alldeles för trött för photoshop right now.  Tänkte inte posta något innan jag hade fixat till bloggen lite men nu blev det visst så iaf :o

DETTA ÄR IALLAFALL MIN NYA BLIGGIBLOGG. / ;*

RSS 2.0