Torsdag.

Sitter i skolan och racear klart alla mina uppgifter, har svenska namn rapporten och bok resencionen kvar, sen multimedia, sen är jag klar! Känns ganska skönt förutom att jag känner mig stressad för att hinna att läsa ut boken, men jag ska göra det idag, bara läsa och sen skriva resencionen, ska försöka göra namn rapporten också... men vi får helt enkelt se hur mycket jag orkar med på en gång.
Snart ska jag göra mitt sista prov i japanska... jag vill inte ha VG i japanska. Så jag ska nog plugga tecken nu i en timme. Känner mig mer nervös för det än de andra sakerna.
Ska träffa Karin imorgon också för att hon ska säga om det är nödvändigt att jag läser matte B nästa år, även om jag själv tror att det inte kommer göra någon nytta, men jag vill också kunna läsa vid högskolan om jag skulle vilja det.

ojsdfpjdofd stress!

Onsdag.


Jag saknar dig så mycket, önska du var hos mig. I love you <3


Onsdag.


Såg dessa på Scorett i Valbo när jag var där, vill ha dem, so bad. Haha hoppas de finns i min storlek, eller kanske inte... har inte pengar till dem så kanske hoppas på att de inte finns i min storlek, provade ett par i strl 37 men dem var SÅ förstora så nej.
Skitsnygga i vilket fall.

Älskling gör svenska prov! Lycka till älskliiing <3 Love you

Tisdag.

Idag simmade vi i skolan, eller inte i skolan, men min klass gjorde ;)
Men vi var ungefär 7 stycken som var med och simmade, men det var en mer än vad jag trodde att det skulle vara iaf ^^
Skitfint väder var det just då när vi simmade och solade gjorde vi med, så jävla varmt och vi fick simma i utebassängen.
Sjukt vad jobbigt det är att simma egentligen, höll på att dö efter en längd haha, kommer han sån killer träningsvärk i armarna imorgon!
Jag är klar med grafen och en av mina svenska saker nu iaf... men när man är klar med en sak så dyker en annan upp, förstår inte hur jag ska hinna med allting, kommer nog inte sova på hela veckan haha.
Måste iaf göra klart engelska CV grejset även fast jag inte fattar nåt och ingen verkar hjälpa mig D: men jag får väl leta efter några cv;n på internet eller nåt och kolla hur det såg ut.
Jag skippade mdk'n iaf... känns lite motigt men vad fan ska man göra? Jag ligger efter med en del saker så jag har nog lite mer än alla andra.
Ska läsa någon jävla bok, fettpärlan, eller vad fan den hette... verkar kul.
Rolig dag vi har på tisdagar nu: 08.30 - multimedia, 09.30 - hål, 15.15 - Japanska.
Kul med hålet där haha.

Jag var hemma i helgen och skrev super mycket på min utopi, men sen pratade jag med Peter om det och så kom jag på att allt det som jag hade skrivit var rent ut sagt skit dåligt, så jag tog bort det och nu finns det så mycket jag kan skriva om så jag vet inte vad jag ska skriva, det finns så mycket. Jag vet inte ens hur jag ska lägga upp det, men den SKA jag bli klar med inatt...
Jag orkar inte ligga efter med massa saker, det gör mig sjukt stressad och det blir bara jobbigt i längden.

Sitter nu med den uppgiften samtidigt som jag pratar med Niklas på msn, cam haha, han är fin <3 Men det blir ingen print haha, han skulle bli "meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen" och aldrig mer sätta igång den :(
Aja, han är fin iaf <3
Och jag saknar dig, du är allt för mig.
ÄLSKAR DIG NIKLAAAS !

Söndag.

Jag sitter här med en super-huvudvärk och svullna ögon, haha, inte vackert. Jag har varit vaken sen 6 och har inte kunnat somna om, min mobil är död och jag kan inte hämta en laddare förens min syster har vaknat.
Jag har oroat mig som fan tiden jag har varit vaken, över olika saker.
Att jag inte har batteri nog att ens skicka iväg ett sms till Niklas gör saken värre, jag vill prata med honom.
Förlåt älskling, det är bara mitt fel att det blev som det blev, och jag vet att när det blir så så mår du som sämst, och det är jag som orsakar det, förlåt älskling. Jag älskar dig verkligen mest av allt <3

Igår fyllde Tess 20, så det blev party party, helt okej med lite av min brors vänner som jag inte träffat sen jag var mini och dem tyckte det var väldigt konstigt att jag nästan gått ut gymnasiet nu och att jag fyller 18 i år.
Det blev väl lite för mycket för oss alla, Tess kom inte ens in på Lucky efter så hon och Jesper åkte hem, haha det var allt lite svårt att höra vad min bror sa i telefonen när de var påväg hem eftersom Tess skrek så mycket haha.
Jag ringde till Niklas och var skitdryg känner jag på mig, sen blev det väl för mycket där när jag tänkte hur långt det är kvar tills vi får ses igen... kommer ihåg att vi la på och att jag skulle ringa honom sen, men då blev jag sjukt ledsen för att jag inte kunde för att mina pengar hade tagit slut, kommer ihåg att Niklas ringde mig och efter det... kommer jag inte ihåg någonting, och det gör mig ledsen nu. Jag kommer inte ihåg om jag sa godnatt eller att jag älskade honom ;_; det är en av sakerna som jag har legat och funderat på sen klockan 6, och fått jättedåligt samvete över.

Idag har även jag och Niklas, älskling, varit tillsammans i 5 månader och det kändes inte som en bra start på dagen haha, förlåt förlåt förlåt.
Men du vet älskling, att jag älskar dig mer än något annat på jorden, och du betyder verkligen allt för mig, vad skulle jag göra utan dig?
Du och jag föralltid, en perfect match som man kan säga <3
Jag kommer älska dig föralltid, vad som än händer vill jag att det ska vara du och jag, för du betyder så mycket mer än något annat och jag skulle inte klara av att vara utan dig, utan dig skulle jag gå under.
Du gör mig lycklig varje dag även om du kanske inte tror det ibland, men jag skulle inte kunna vara lyckligare än nu, när jag har dig. Det här är bästa tiden i mitt liv och den ska fortsätta långt långt framåt.
Det är svårt att skriva ner sina känslor såhär, inte för att det är läskigt utan det är bara svårt att skriva ner det jag känner, jag tror inte att man kan sätta ord på dem, inte mina känslor för dig.
Jag saknar dig, skulle ge allt för att bara kunna gå till dig när jag känner såhär, är det inte orättvist att vårat förhållande är beroende och begränsat av tid och pengar? Medans andra har all tid i världen har du och jag om vi har tur, en vecka...
Som jag sagt innan, visst kan ni känna sjuk saknad, sådär om ni är borta från varandra en dag eller kanske 3 - 4 dagar, eftersom ni är tillsammans varje dag, men ni kan aldrig förstå hur det känns för mig och för honom, vi har 70 mil och 8 timmar mellan oss, jag känner mig sjukt ensam.
Aldrig har jag älskar någon så mycket som jag gör nu.
Jag gråter nu igen, för det gör så ont att inte få träffa dig förens i Juli... och jag saknar dig.
Grattis till dig och till mig älskling, 5 månader tillsammans nu <3 De bästa månaderna i mitt liv, det lovar jag dig, du är underbar och det bästa som hänt mig någonsin.
Jag älskar dig tills sista andetaget, until the end of time

Att jag hittade någon som dig, du är hela min värld

Fredag.

43 jävla dagar. Minst...

Torsdag - tatto funderingar


Sjukt snyggt :( vill ha min tatuering antingen i nacken eller på sidan, eller möjligvis långt ner åt helvete ;( haha.
Men det är snyggt som satan, funderar bara på vilket ställe som är snyggast? Tur att jag har ett tag på mig att fundera.
Opinions? :)

Älskling? :) <3

Torsdag.

Haha, GUD vad bra jag är! Fick ju musiken att funka så som jag ville att den skulle :D nice.
Min mobil har dampat idag igen och jag har inte fått några sms när jag skulle fått dem, men nu alldeles nyss så kom allihopa!
Jag kom väl ganska nyss hem kan man säga ändå, kom hem för en timme sen.
Varit hemma hos Sofia och ätit tårta med dem, eftersom hon fyllt år, melon tårta *_* så gott! Jag blev mätt så fort att jag kunde bara äta en bit </3 men ja, jag blev gift iaf! Det blev vi alla, vissa behövde ta till lite våld och kladdigt blev det, men gifta det blir vi nog!
Pratade med älskling nyss, han är påväg hem till Hannes, men han vet inte vart han bor... XD aja, hoppas du hittar älskling.

Funderar på om jag ska följa med till Gävle imorgon, men jag vet inte om jag har tid eller orkar det men jag vill gå på bik bok, haha som jag inte borde eftersom jag inte har några pengar... wth is my problem? Men man kan ju kolla iaf... tills jag får pengar? Kanske kan tjata lite på min papi? hehe, tror inte det funkar längre, fattar inte varför? :o Förut gick det aslätt att få lite kläder.
Men jag är i behov utan lite nytt tyg. Får se vad han säger om det hehe! Det lutar alltså till att följa med.
Nästa helg skulle jag ju till Stockholm, var typ 90% säkert, men nu har min dear papi ändrat sig och vill åka till Idre istället... 30 mil uppåt i stället för neråt -__- men min mini-krull-totts-kusse tar sån konfirmations grejs? Vicke pebles pimone stone. :)
Han har blivit så jävla lång!
Men vi får väl se hur det blir med den saken, jag känner mig inte speciellt sugen på att dra upp dit, all snö har inte ens försvunnit där! Det brukar iof vara ganska mysigt, och om jag följer med imorgon så behöver jag ju inte kolla butiker i sthlm, det enda minuset är väl att jag missar Robi, Ella och Frida. Ella har jag inte träffat på 73 år känns det som, jag saknar henne.
Men det kommer flera chanser.
Nåja, får skylla mig själv eftersom jag sa till pappa att det inte kändes jätteviktigt att åka till Stockholm, haha jag vill hellre åka till mitt <3, Niklas. Tror dock mest på att det blir fjäll och skog för mig nästa helg. Vill inte.
Åh nej, nu fick jag sån panik att jag började räkna veckor... eftersom jag (antagligen) inte är hemma nästa helg, sen är det en helg innan sommarlovet, sen är jag ledig första helgen på sommarlovet, sen jobbar jag två helger framåt, två och en halv vecka, oh gud ;_; känns som om jag inte åker till älskling nästnästa vecka eller veckan därpå så kommer jag inte träffa honom på en månad eller nåt sånt.
Vet inte ens om jag räknat rätt nu men lite? Jag orkar inte ;_; nu tänker jag säga att jag inte vill jobba och åka ner till dig bbi, fast det går ju inte...
fanifanifan. En månad är FÖR lång tid.

Onsdag.




Nä nu får jag sluta upp med att kolla på saker som jag verkligen verkligen verkligen vill ha, jag har inga pengar!
Det är fanimej deprimerande.
Plus att kolla vad SNYGG den första tjejen är D: usch på henne!
Iaf funderar på att eftersom vi slutar skolan snart och jag inte fick någon klänning förra året (för att jag tyckte det var onödigt, WHAT!?) så kanske jag kan få en av dessa? Hmm.. värt ett försök iaf, men då kommer ju problemet om vilken jag skulle välja? Jag tror det lutar mest åt den i mitten, sjukt söt ju! (Fast nu får vi ju tänka på att dessa klänningar inte kommer se lika bra ut på mig *emo cut* men lite söta kanske de kan bli ändå) Eller den längst ner, den är snyyygg, men den har ränder på bredden... ser man tjockare ut om man har en sån klänning? ÅH! dessa dilemman...

Tisdag.

Haha, jaaa tänkte att jag skulle göra så att man fick välja själv om musiken skulle spelas eller inte, så tog bort den och gjorde om och nu verkar den inte fungera alls, synd. Jag får nog be Sara hjälpa mig sen i skolan eller nåt :)

Jag är sjuk och har varit hemma idag, det känns inte bra alls. Jag planerade att göra massa skolarbete när jag ändå var hemma men jag har inte orkat med det, allting snurrar och jag mår lite illa, men det mesta illamåendet har gått över nu, hoppas det förblir så nu när jag ska äta, ska försöka med det när Jajja kommer tillbaka.
Måste iaf rita några djur till mitt och Sofia's djurspel som vi gör till multimedian! (ojsan här fick ni två länkar, vad snäll jag är även fast jag bara har ca.30 unika läsare/dag så det gör väl ingen nytta heheeee, men det är rätt bra för att inte gått ut med att jag ens har en blogg? ;O haha... känns läskigt, låååås kanskeeeee?)
Ni kan få kolla på Chinenkatten som är assöt ;_; han är med i vårat spel!


Note to myself, what to do.
* Multimedia
* Svenska - bok recension
* Engelska CV
* Samhälle - utopi , hehehe, seg
* Ev. Extra uppgiften i MDK

SÄKERT GLÖMT NÅT, för det där ser ju pyttelite ut...

Nåja, det var det det!
Ciao ~

Söndag.

sajdsajfdsf.

Söndag.

Sitter och gör ingenting, då tänker man, och jag tänker på dig.
Lyssnar på "Sofijah" vet inte varför, haha men råkade komma in på hennes blogg tidigare idag, så det kanske har något med det att göra. Ska sluta lyssna på henne nu, visst hon är duktig och så, men hennes låtar är sjukt dystra
men aja!
Ska lyssna på Molly Sanden, det finaste någon kan få :) . Hon är också duktig, önskar att jag också kunde sjunga :) fast iof så vet jag faktist inte om jag kan eller inte, jag har aldrig vågat prova, inte ens när jag är ensam, jag har aldrig provat sjunga på riktigt, kommer nog inte våga göra det heller, så det får förbli ett mysterium!
Jag sitter i mitt rum och väntar på att älskling ska duscha klart och höra av sig så att jag kan prata med honom, saknar honom så mycket.
Du är värd allt som livet kan ge... Lyssnar på Molly Sanden nu, och vissa av de meningarna som finns i den låten, dem passar in på dig älskling, så du vet. :)

Nu smsade han, så jag antar att han är klar nu, sååå bai <3

Lördag.

Palla att när jag precis köpt ett par skor, så hittar jag de hära som är ÄNNU snyggare och kostar bara 100 kr mer... fyfan, ska lämna tillbaka skorna, om man kan det, blir så jävla sur, jag borde inte kolla runt så mycket...
http://www.have2have.se/
Sjukt snygga skor finns det där



Håller på att städa för andra gången idag, städade innan men då hittade jag inte min mobil, var tvungen att riva upp allt igen och det blev stökigt igen, men det börjar likna något iaf!
Har hicka också, första gången på evigheter, fan vad jobbigt det är!

Fredag, lördag?


Jag saknar mitt hjärta.

Mitt allt ♥

Fredag.

Hahaha omg, segaste snubben ever.

David säger (15:35):
aha ha du kille
- sɐupɹɐ - || N<3 säger (15:36):
haha ja
David säger (15:38):
hmmmm ska du till malmo po somras
men du e for ung for mig ..
- sɐupɹɐ - || N<3 säger (15:39):
haha jag vill inte ens ha dig? jag har pojkvän
David säger (15:39):
hmmm
David säger (15:40):
skanske om du sett mig du vill ha mig jj
- sɐupɹɐ - || N<3 säger (15:40):
haha nej jag har pojkvän vill inte ha någon annan
David säger (15:41):
surt
e du snygg?

Jag hatar msn -_-
 

Fredag.



Jag och Sofia sjuger ... :)

Wanted!





Jag vill vara rik, eller åtminstone ha mer pengar än vad jag har nu!
Vill absolut ha skorna och den rosa väskan, så sjukt söt och skorna är to die for ;_;
Någon kan ju vara söt och köpa dem samt paris tröjan på Gina åt mig?
Skulle sitta fint med ett jobb och lite pengar.


Köpte iaf dessa från DinSko idag, inte lika killer snygga som de andra, men dem här är lite snällare mot min plånbok och jag tycker de är snygga iaf. Hoppas de andra finns kvar i sommar eller så!

Nu ska jag kolla på någon film som Niklas ville att jag skulle hålla koll på så att jag kan berätta vad som hänt under tiden som han duscha, men nu när jag tänker efter så kanske jag vill duscha med...  haha vi får se! ♥

Torsdag.

Woho, smsen funkar, jag vet inte om det går att ringa till mig än men jag hoppas på att det funkar nu med!
Det var faktist sjukt svårt att sova med telefonen avstängd, somnade kanske vid 5 och vaknade 7, jag är jättetrött idag, kom försent till skolan och känner mig sjukt sliten. 
Men nu sitter jag i skolan och ska skriva ett CV på engelska, jag tycker det är skitsvårt, någon som har lust att hjälpa mig eller? :( Varför måste man skriva tre stycken för att få högre än g? Man kan väl få skriva ett killer CV?
Igår somnade jag istället för att skriva klar svenskan, jävla cp ;_; nu känns det mycket igen, speciellt eftersom vi måste skriva typ 45 000 cvn.

Men ska försöka göra minst en sak varje dag nu, så blir jag nog av med allt så småningom.

...

Det (näst)värsta har just hänt... min mobil funkar nog inte som den ska ;_; jag kan antagligen ta emot sms, men smsen som jag skriver kommer tydligen inte fram och man kan inte ringa mig... hur fan ska det här gå? ;_; jag orkar inte med att det blir såhär, jag behöver Niklas utan honom fungerar inte jag, fan ;_;


Onsdag.

Idag hade jag tänkt att jag skulle vara duktig och inte komma försent till skolan, men istället så kom jag senare till skolan än vad jag brukar... men det är väl sånt som händer, och för mig händer det ganska ofta.
Idag i skolan har vi hållt på med grafen nästan hela dagen, usch vad jobbigt, satt i kanske 6 timmar totalt med den så att den skulle bli klar och den är klar! Nils sa till mig och Sofia att de som jobbar med att göra tidnings layouter inte var ett dugg bättre än vad vi var, och att våra "tidningar" lätt skulle kunna stått i någon av tidningshyllorna på affärerna! Alltid kul att höra sånt från sina lärare, wei <3
Nu är engelskan, grafen, psykologin och antagligen mediekominikation avklarad, om jag inte väljer att göra någon extra uppgift så att jag får mvg i mdk... men jag vet seriöst inte hur mycket jag orkar med. Jag kanske nöjer mig med det jag har nu, även om det tar emot lite, men som jag sa innan så kan jag inte vara bättre än vad jag är och det är onödigt att jobba ihjäl sig för ett betyg.
Just nu håller jag på med svenska hemtentan, och det är sååå mycket och så jobbigt, till råga på det så är jag supertrött, sovit ganska dåligt sen Niklas åkte hem, jag vänjer mig alltid vid att sova brevid honom, kom tillbaka älskliiing! Jag tror att jag ska lägga mig och sova en stund, har ju faktist hållt på med den här hemtentan i två timmar. Det känns som om man inte gör något annat än att pluggar, jag går så jävla länge i skolan, kommer hem kvart över fem varje dag nästan och sen när jag kommer hem, då måste jag plugga ännu mer. Jag vill bara att sommarlovet och Niklas kommer till mig nu!

Dagarna och veckorna går relativt fort fram, men dagarna och veckorna tills jag träffar N igen, dem känns långt borta och det känns som att de slöar sig fram bara... Inget att se fram emot här hemma, bara massa plugg plugg plugg. Jag tror att man behöver något att se fram emot för att man ska orka, just nu har jag inte det, om inte älskling kommer hit eller nåt haha, men det är ju ingen som vet!
Men jaaja, ska väl fortsätta med denna jävla svenska grejen nu, om jag inte sover lite... vi får se!

Tisdag.

Jaaa, idag fick vi extra skjuts till idrotten, ända fram till dörren faktiskt, sjukt bekvämt :)  Och jag, Sofia och Madde pratade på "inandnings-språket" idag... det låter så sjukt cp, speciellt när man säger "jag är inte mongo" hahah ni borde prova det själva!
Iaf så hade spelade vi brännboll idag, och i sista matchen så blev det tjejer VS killar, alltså 3 emot.. 8? 8 tjejer då och ändå så vann vi med två ynka poäng! Men tur var det att vi vann... fatta vad malliga de hade varit om dem hade vunnit.
Psykologi kursen är klar också, MVG :D weeiii, fattar iof interf varför jag fick det, men jag klagar inte haha.
Nu har jag finslipat min engensla analys och har skickat in den, efter typ 100 år, men jag är fortfarade inte direkt nöjd. Men älskling hjälpte mig lite, så det gick nog bra <3 I LOVE YOU

Och älskling, jag tror att du har rätt, det du sa om att det är mitt självförtroende. Jag ska försöka bättra mig med det.
Jag kan helt enkelt inte vara bättre än det jag är, och det borde räcka.

Nu ska jag ta och borsta tänderna, dricka lite vatten, lägga mig och vänta på att Nikokicko ska ringa, sen ska vi sova! <3

Ciao~

Måndag.


Åh vad jag älskar dig.
"If I had to tell you how much you mean to me, I would have to go on forever ♥"

Min älskling har varit här hos mig den här helgen, han åkte hem idag... Det är alltid lika jobbigt att säga hejdå, känns alltid så sjukt tungt att se tåget åka längre och längre bort, längre bort från perongen, längre bort från platsen vi var på och längre bort från mig.
Jag önskar att vi alltid kunde vara tillsammans, tillsammas på samma plats.
Men tack för de här dagarna med dig älskling. Du är underbaraste och finaste i världen.

I helgen så hade Robin och Sofia 18 års fjortis fest, det var riktigt trevligt och Elise kom hela vägen från stockholm, även om den som rest längst var min bbi, men han åkte ju mest för min skull ;) <3
Vi var inte så många men det var bara trevliga och fina människor där, minus Matilda, tyvärr.
Kul kväll iaf. Taack :)
Idag hade jag också mitt utvecklingssamtal, det gick väl egentligen helt okej om jag ska lyssna på Anki och mamma, men jag själv känner mig besviken... jag vet inte ens varför, pappa ringde nyss och ville säga att han tyckte att det hade gått bra, iaf det som han hade hört från mamma och jag berättade att jag kände mig besviken på det. Pappa sa att jag inte borde ha så höga krav på mig själv och att jag måste få ha tid att leva också, han ställde frågan "är det verkligen skolan som gör så att du känner dig så?" Och jag vet ärligt talat inte om det är det... visst, den gör mig sjukt stressad och jag är så himla skoltrött, sen frågade han "Vill du inte bo i Falun längre?" och nej, det vill jag inte, inte egentligen... eller, Falun är en bra stad om man tänker efter, men jag vill vara men Niklas, det är när jag är med honom som jag mår bäst, jag oroar mig inte så mycket och slutar stressa, han gör mig lugn.

"Vad tror du att du har för betyg i multimedia?"

"G.. eller G+ kanske, det känns som om jag inte gjort så bra ifrån mig"

"Om det är den självuppfattning du har, så tycker jag absolut att du har för höga krav på dig själv, för du har MVG i denna kursen"

Jag vet inte, kanske ställer jag för höga krav... men jag vill inte vara sämre än någon annan, jag vill spela i samma liga som mina vänner, men det betyder att jag får ta död på mig själv. Jag tror att jag får börja sätta lägre krav på mig själv, jag kommer aldrig kunna bli bättre än vad jag redan är.

Just nu saknar jag dig så mycket, vill bara spola tillbaka tiden lite, eller framåt tills vi ses igen.
Du är den viktigaste i mitt liv.
Älskar dig!
puchipuchipo <3

Lördag.



Grattis Robin!
Party  2 nite! ;D

Fredag.

Alla nationella prov är nu slut. Vi gjorde vårat sista idag, och det var nog det sämsta jag någonsin gjort. Det gick så fruktansvärt dåligt att jag skäms över att jag kunnat gjort ett sånt prov så dåligt, men jaja, man kan iaf inte få ditt betyg nedsänkt.
Anledningen till att det gick så dåligt var att vi kom två minuter försent till provet, när vi egentligen inte gjorde det, och till våran otur så hade vi skåningen som provvakt och han är hur läskig som helst, men iaf så fick vi komma in efter ca 20 min eller så när Ulirka hade sagt att det faktist var okej och att vi skulle få göra provet och det var inte vårat fel att vi hade fått våran rast senare än vi skulle, så egentligen kom inte inte alls försent.
Vi trodde att vi skulle göra provet på samma tid som de andra, alltså att vi skulle få 30 minuter kortare tid än de andra att göra klart provet på och det gjorde oss sjukt stressade så vi stressade igenom hela provet för att sen få reda på att vi hade ca 1 timme till godo. Pjuh, men stresset satt kvar och allt gick jättedåligt. TUR att mitt betyg inte kommer sänkas pga detta...

Nu snart kommer älskling hit så jag ska ner till tågstationen om någon timme :) ih <3

Torsdag.

Sofia var här nyss, hon hjälpte mig ha på min brun-utan-sol som jag måste ha på mig eftersom jag inte vill vara världens blekaste människa på hennes fest.
Iaf det jag tänkte på (förlåt för att jag skriver detta på bloggen, men det känns som om jag kan uttrycka mig bättre i text, och på msn funkar det inte för att jag oftast inte hinner säga det jag vill säga)
Men det jag tänkte på är, när ska jag få träffa min bästa vän? När kommer jag att få den tiden? Det är inte mycket jag kräver, just nu kräver jag ingenting, men nu tycker jag att det har gått lite väl långt, jag får inte ens träffa henne i några timmar förens... ja.
Det är jobbigt faktist, jag får varken träffa min pojkvän eller bästa vän. Det känns som om jag inte har någon, inte i närheten iaf, jag behöver också någon?
Om du känner att du inte kan vara utan henne i en timme eller två, hur tror du att det känns för mig? Du har gjort henne jävligt begränsad. Visst förstår jag om ni hellre vill vara tillsammans ni två, men jag behöver träffa någon ibland, och att gå ifrån att träffas nästan varje dag till att inte ses alls... det är inte lätt, inte för mig iaf, jag har inte Niklas här som jag kan gå till, jag kan prata med honom via telefon eller internet, men det är inte samma sak för mig som för er. Ni är aldrig ensamma.
Jag känner mig sjukt ensam, jag tycker inte illa om Robin alls (så att alla har det klart för sig) men att aldrig få träffa sin bästa vän, det är jobbigt, tänk er själva. Det känns som om du inte har tid för mig längre, all din tid går åt till honom.
5 år och sen... vad? Ingenting?

Vet inte vad jag ska säga mer.



Om du saknar henne efter någon minut, vad tror du inte jag gör efter ett halvår? ...

Förlåt för att jag säger det här... men ja.

Tisdag.

OKEJ VÄRLDENS SÖTASTE UNGE, SKOJAR INTE ;_________; vill ha den...
http://www.youtube.com/watch?v=n0SZJDceZVo





kolla på honom, hur kan man INTE vilja ha honom ;_;!?

Ska göra idrotten nu.

Ciao ~

Söndag, natt.

† Niklas ' - [我爱你] säger (00:11):
fhaoinfdsaida
:D
† Niklas ' - [我爱你] säger (00:12):
älskar dig på marsianska
x'D<3


Hihihih <3



Du är världens finaste, världens bästa pojkvän har vi här!
Älskar dig!

Söndag.

Idag har jag faktist tagit tag i städningen som jag har lovat pappa att göra hela helgen, och jag är klar. Jag har även börjat på EN utav många saker till skolan, känns tungt.
Men nu har jag suttit ett tag och klickat runt bland massa olika bloggar och jag hittade en om ett par som nyss förlorade sin 1,5 år gamla son i cancer, det är hemskt :( jag ville inte läsa mer än några inlägg, några tårar kom allt och shit om det skulle hända en själv... ne fy vill inte ens tänka på det.

Läs själva http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

"vad hade du tänkt göra efter skolan?"
"har du ingen plan?"
"ska du göra det direkt efter skolan!?"
"har du inte planerat något?"

åååååh, måste man tänka ut precis allt nu? Jag har inte ens gått klart 2:an, jag har mer än ett år kvar, och nej, jag kommer inte orka plugga igen direkt efter skolan.
Vet inte varför det har blivit så mycket tjat den här helgen... vad har jag gjort?

Söndag.

Nu, nu är det för mycket, nu orkar jag inte mer.

Jag vet inte vad det är egentligen, mycket i skolan, ja, men det är inte det, jag känner mig inte hemma när jag är hemma, jag "hör inte hemma" i min familj längre, det händer så mycket hela tiden (tydligen) och jag vet ingenting. Jag bara förväntas att göra massa saker hela tiden, vara duktig i skolan även när det är svårt och mycket, plugga ordentligt, vara glad och trevlig, jag förväntar mig det av mig själv to.m.
Jag är ingen man pratar med, jag bara finns där, utan anledning.

Nu vill jag bara sluta skolan och vara med Niklas, du är mitt allt. I love you <3

Lördag, natt

Jag är glad att jag valde att sluta vara sur på pappa och var med på grillningen osv, Jesper och Tess kom hit också och jag har inte träffat dem på ett tag, och jag saknar dem ofta!
Så vi har typ suttit ute sen 8 tills nu och bara pratat, det har varit mysigt... saknar att Jesper bor hemma = att Tess också bor här, jag träffar dem nästan aldrig längre. Det är synd, jag älskar min bror, och Tess.

Nu ska jag bara vänta på att älskling ringer, sen ska jag sova.
Imorgon tar jag itu med städningen och pluggandet, kanske ^^

Godnatt!

Lördag.

Känns som söndag... men det är väl för att jag varit ledig så "länge" , min valborg och helg blev ju inte som planerad, men jag hoppas på att vi kan ta igen det nästa helg, även om det inte är lika många lediga dagar, åandra sidan så är ju Sofia och Robin's 18 års fest då, det kan bli kul. SKA bli kul :)
Så min valborg sög much.
Drog till Stockholm med familjen istället och mådde så jävla illa att jag låg inne hela torsdagen, ute på balkongen tills på kvällen någongång tills Niklas sa åt mig att jag skulle gå in och lägga mig istället för att det var kallt ute, på telefon eftersom han var i Skåne, och jag tror inte ens att jag eller Sofia skulle kunna skrika så högt att det skulle höras ända dit haha.
På fredagen så var det meningen att jag skulle shoppa lite, hitta presenter osv, jag menar, min bästa vän fyller 18 om två veckor typ och jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa åt henne, men ja, fredagen räknades ju som en söndag så det blev ingen shopping, lite fika med Frida och Robi bara, vilka var de enda människorna som jag träffade när jag var där.

Ella = Gotlands-barn :( nån jävla snubbe har snott min tjej!? ... nedå, jag är glad för din skull baby <3333

Men ja, fick lite pengar, typ 500 kr + ett par skor (som jag iof inte har hittat än), som pappa gav mig för att han hade dåligt samvete för att han inte lät mig åka till Skåne och jag var sur på honom. Skulle hellre varit hos Niklas <3
Det ända som varit bra (typ undantag: Frida och Robi) är vädret, det har varit fint och så men jag har varit för surig för att ha tagit del utav det. Förutom igår när jag var ute hela dagen.
Igår när vi kom hem gick jag typ direkt och la mig, ville inte göra något med varken pappa, Kicki eller Emma utan bara gå och lägga mig, ringa älskling och prata med honom, jag har inga pengar på mobilen så skickade ett sms istället sen somnade jag i kanske en timme, drömde jättekonstiga drömmar, vaknade och svarade på smset som han skickat och så ringde han, typ efter 20 min så somnade vi båda två, ikväll tror jag att jag ska sluta vara sur på pappa och grilla med dem, sen sova... vill att en ny vecka ska börja faktist... denna har sugit pretty much.



Ciao ~

RSS 2.0