Fredag.



Väntar på att Niklas ska komma hem :( , det går inte att somna om när han gått, så jag har varit vaken sen 8 :D.
Och jag saknar honom jättemycket, hur ska det då bli imorgon, dagar och veckor efter det? Värsta jobbigt blir det.
Tågen är jättedyra nu också, bara för att det är lov eller något, så taskigt att göra så :(  men men, det är värt det :) <3
Mina och Kims clips har kommit nu också så jag och Niklas får gå och hämta dem sen, i någon turk-kiosk tror jag Kim förklarade det som haha, sen kan jag ha långt hår igen.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((((((((((((
jag saknar Niklas, jag orkar inte skriva mer, ska sammanfatta allt jag gjort när jag kommer hem. Ska typ ... vet inte haha sura : D heidoo

Tisdag.


2 månader med bby <3

Älskar dig mest av allt <3<3

Söndag.


Slut på the APU.
För mig tog det slut för typ några dagar sen men ändå :) Onsdag var min sista dag och då var jag i Örebro i butiken där, välidgt mysig stad faktist. Första gången jag var där och allt :)
Skriver lite konstigt för Niklas står och virar in sig i ett täcke och... ja, han är söt haha <3

Iaf, bilderna är från butiken SIX i skärholmen, där jag jobbade 3 dagar och jag fick göra designen på dessa paneler ; D huhu (inte bilderna though, bara hängningen av smycken och liknande. Bestämma vilka saker som ska vara där osv)

Var på farfars begravning i fredags, den var väl fin och så, väldigt enkel, precis som Calles.
Det var fint väder och snöade såna stora lätta snöflingor, såna som är så fina ni vet?

Pg och Farmor




Stig och Christer kom också, dem skulle bära kistan tillsammans med Pappa, Daniel, Freddie och Jonas.

Sen igår så åkte jag och Niklas till Skåne, med buss = hela dagen.
Jag kollade bussbiljetten sen och märkte att man visst kunde avboka biljetten... så vi kunde ha tagit flyget, men skitsamma XD vi är framme nu : DDD

/;*

Lördag. (egentligen)


Torsdag.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH kan inte låta mitt senaste inlägg (bilden) vara det FÖRSTA man ser när man kollar min blogg, den är så ful XD det enda man ser är typ mig.. och min min XD HEHEHÄHÄ!



LALALALA MAN SER DEN FORTFARANDE, MÅSTE SKRIVA MASSA SKIT!
DET ÄR KALLT I NORRLAND, DET VET JAG FÖR ATT DET SA DEM PÅ NYHETERNA NYSS!!!
JAG SKA RINGA ÄLSKLING SNART MEN FÖRST MÅSTE JAG SKRIVA MASSA SAKER HÄR, DET VAR FÖRÖVRIGT TYP 37 MINUS I IDRE IDAG, ELLER NÅT KOMMER INTE IHÅG, NÄRMARE 40 IAF.
NU ÄR VÄDRET SLUT MEN DEM KOMMER TILLBAKA SNART MED LOKALA NYHETER, MEN DET KOMMER ANTAGLIGEN ATT VARA FÖR STOCKHOLM OCH INTE DALARNA SOM BRUKAR VARA "LOKALT" FÖR MIG.

DET KOMMER ATT VARA FINT VÄDER HÄR IAF : D nice.


 
Seriöst hoppas det inte syns nu :(
<3

Torsdag.




Gullungar <3 Saknar er redan haha, och vi är fortfarande i samma stad :)
Haha bilderna är fina, fina seriösa miner och så. Det går faktist inte att vara "normal" med dessa människor, dem är så jävla cp haha <3

Jag är i Stockholm nu, på min APU, jag får typ hänga och fylla på varor, märka varor, stå i kassan, städa, designa olika paneler och försöka få upp alla nya varor som kommer.
Det man får göra hela dagarna är typ att säga "hej" haha, och vara trevlig mot ALLA även fast inte dem är trevliga tillbaka.
Man står typ hela dagen och golvet är jättehårt, så man får jätteont i fötterna och benen, haha träningsvärk typ! Och mina skor är sönder, ungefär... behöver egentligen bara klacka om dem, men jag har inga andra med mig! Dem är jättefula nu, det är nästan pinsamt att gå i dem haha... ska kolla om jag kan köpa nya imorgon, kunde inte göra det idag, Robi bah: du får 5 minuter!
Haha ofta man kan hitta då! XD men jaja, du är ursäktad, BARA för att du skulle på träning.
Och nej, jag kunde inte gå själv, jag gillar inte att gå på stan själv, det är värsta läskigt och man ser mobbad ut, eller nej, men det känns som om andra tänker typ : har hon inga vänner?
Jag kan inte ens handla kläder själv, och det är nästan hemskt att åka t-bana själv, men som tur är så är det inte så ofta som jag behvöer stå ut med det.
Hunnit träffa dem som betyder mest för mig iaf : D det är bra.
Ella, Frida och Robi

Önskar att jag hinner träffa Reby med D: annars blir jag besviken haha.
Jag och Kicki ska ut och göra en trendanalys imorgon på eftermiddagen, då kanske jag hinner att köpa skor och kanske lite löshår, om jag har pengar över :) hoppas det, för jag står verkligen inte ut med att ha så kort hår som jag har nu, asså.. det går inte att göra någonting med det, och min lugg är för lång, DEN växer, men bara för att jag inte vill att den ska det, typiskt. Men samtidigt står jag inte ut med att mina skor är så himla fula, eller dem är fina, men det är klacken som är så sjukt ful nu.
Vi får se hur jag gör.

Och jag saknar Niklas :( mest av allting, men han kommer hit snart <333333333333<3 eller... till Dalarna då då men till mig iaf, huvudsaken det :) <3333333333333333333333333333333333333333333 imorgon.

Söndag.

http://www.youtube.com/watch?v=5CzoZtQf6Tg

HAHAHA, den är underbar.



Max, Changmin ser jävligt gay och geekig ut på denna bilden... iof så gör han det VÄLDIGT ofta, nästan alltid <3
Men när jag tänker efter så gör alla det på den här bilden.. hehehee, men jag gillar den, värsta söt.


Torsdag. 20090205

Another tragedy.

För inte så längesen, som alla vet så gick min farbror bort, eller åtminstone så var han som en farbror till mig. Och idag fick jag reda på att även min farfar har gjort det, idag, vid 11.
Min pappa ringde mig vid halv 12 och frågade om jag var med Linda och vart vi var någonstans, och jag sa att hon inte var där för hon hade gått hem för att hämta pengar till lunch och att vi var i hennes skola.
Pappa sa: ja... för jag vill bara berätta att farfar har gått bort nu. Och jag kunde inte säga något, jag blev helt tyst, jag kan inte prata när något sånt händer, kunde inte det förra gången heller...
Sen sa han att han ville att Linda skulle ringa honom så fort hon kom tillbaka, och hon kom tillbaka typ 2 min efter att jag och pappa hade lagt på.
När hon kom så såg hon så glad ut och jag tänkte att jag borde inte berätta för henne riktigt än, men jag ångrade mig eftersom jag visste att hon skulle vilja veta på direkten.
Jag sa typ att hon skulle ringa pappa så fort hon kunde och hon kopplade direkt till farfar och så sa hon "vadådå?..." och jag bah " ... det är farfar" och hon bah " nee... nej faan också" så gick hon och hämtade sin mobil och ringde till min faster.

Det känns så himla dåligt nu också... för i tisdags så hade pappa kommit hem och typ sagt att inte farfar mådde så bra och att han antagligen inte hade så många dagar kvar, men det har vi liksom hört förut! Och jag tänkte väl någonstans att han skulle ta sig ur det, för han är liksom sån, han har alltid, alltid kommit tillbaka.
Pappa berättade hur han hade suttit med farfar och sagt att han inte behöver kämpa längre, han behöver inte anstränga sig längre och att det var okej att ge upp nu, för alla vi har det bra och kommer att klara oss.
Jag tänkte också att jag kanske borde åka upp dit och hälsa på honom? Men jag tänkte det bara, jag sa det aldrig högt. Och det plågar mig att jag inte ens kunde anstränga mig så mycket att ens åka och hälsa på honom när jag visste att han inte hade långt kvar.

Nu efteråt när jag fått höra lite så känns det inte bättre eftersom att han legat med morfin och sovit hela tiden men precis innan han dog så vaknade han upp och kollade på farmor och pappa som var där och typ bekräftade att "nu går jag vidare" liksom och det känns så dåligt, det var liksom TVÅ stycken där av hela våran släkt, min faster kom dit tio minuter efter att han hade gått bort... jag hade så gärna velat att vi andra skulle varit där, så att han fick känna att vi verkligen bryr oss om honom och älskar honom.
Tänk om han tänkte "jaha... vart är alla de andra?"
Samtidigt känner jag att jag har en så bra sista bild av honom, när han sitter i sin rullstol och jag och pappa har kommit och hälsat på honom när han fyllde år och han blir så glad utav att se mig att hela hans ansikte bara lyser upp och han sitter bara och ler och tittar på mig hela tiden, han kunde inte prata men man ser ändå... och när vi skulle gå och sjuksköterskorna kör in honom i matsalen och vi går och vänder oss om och ser farfar smita ut från matsalen för att se oss gå ut. Det är min sista bild utav honom och jag vet inte om jag vill byta ut den mot en där han är så liten och bara sover... jag vill minnas honom som den han var.
Jag tror också att han vill att vi ska minnas honom som det, för det var sån han var... han har alltid tagit sig tillbaka, föutom nu...

Hur många ska man behöva förlora på en så kort tid?
Det är så himla orättvist... det har inte ens gått fyra månader sen Carl-Axel gick bort heller, det känns inte som om man riktigt fått bearbeta det än, och så händer det här, vi behöver inte det här just nu.
Det känns som om våran stora familj är samlad och någon bara sliter bort en del utav den!

Men iaf så sa pappa att det var jättefint och han somnade in lugnt och att han såg så fridfull ut och att han fortfarande hade ett leende på läpparna, och så har dem fått massa blommor och ljus in dit så det var jättefint. Det är skönt iaf, men man tänker tillbaka på allting och alla som funnits där, så helt plötsligt, på så kort tid så har två av dem försvunnit från min värld.
Jag vet inte om jag orkar mer snart, jag vill bara hålla hårt i min familj så att ingen mer försvinner.


fan.

Söndag.



Hoho träffade Matilda igår, det var mysigt <3 Mysig tjej, synd att jag inte får träffa henne så ofta :(
Satte i lite av Matildas löshår och kollade hur jag såg ut med lite mörkt hår i : D det blev ganska okej hm?
Funderar på att köpa både blondt och mörkt löshår sen när jag får lite mer pengar.
APU i veckan nu också, så bor större delen av Februari i Stockholm och sen åker jag till Skåne, till baby<3
Pratar med Niklas i telefon också<3 han är så gullig haha.

"Stockholm syndrome"
Haha  Älskar dig <3

BÖRJAR KL 13.00 IMORGON WOHO. / ;*

RSS 2.0