Tisdag.

Idag hade jag min lediga dag, för jag skulle ju egentligen vara ledig en dag i veckan men var inte ledig något förra veckan så jag fick en ledig tisdag, skönt.
Gick upp astidigt ändå för att jag skulle kunna åka med mamma hem till Insjön en stund, och jag har nog aldrig varit så glad över att se den lilla hålan haha.
Men det blev en Sandra och mamma - dag, sen på eftermiddagen tog vi med oss Sofia hit och vi badade tills nyss typ.
Hahah den där "Beppen" haha jag lovar att han hette så, en liten kis, fett söt.
Han ville aldrig gå upp, så när hans föräldrar fick upp honom så la han sig och rullade i sanden och sa "jag splinger" XD SÅ SÖT!!!!

JUSTJA NU KOM JAG PÅ VAD JAG SKULLE SKRIVA OM!
Min och Sofias rumphål xD ... det låter konstigt, men det är det FAKTISKT inte!
När man ligger på sanden så är den så hård, men om man gör ett litet hål precis vid rumpan blir det ASSKÖNT! hehe... prova det ;D

Aja, det var det jag skulle säga och jag är skittrött och saknar min älskling alldeles för mycket så vill inte skriva mer nu...
Ciao ~

Söndag.

"En liten russin"

hihi, så gullig <3

Lördag.

Imorse ringde jag och väckte älskling, haha förlåt <3 men det behövdes, han skulle ju jobba så han behövde ändå komma upp!
Jag själv kom inte upp förens halv 9 idag, fyfan för min hosta! Den är asjobbig och jag ska tvinga mamma att ta med sig 45 liter hostmedicin när hon kommer hit imorgon, för imorgon är det slut på den här veckan och the taants försvinner :)

Jag har iaf städat klart och det som jag ska göra (tror jag) är klart nu, så tänkte läsa lite Harry Potter... haha Emma är så sur på mig att jag inte läst klart den än :/ men jag ska göra ett ryck!

Funderar fan på att lägga ner min blogg, ändå ingen som är delaktig i den :D men det kan ju bero på att det är sommarlov och alla har ett liv utom jag!
Pussochkramskumbanan!


Fredag.

ÅH JUSTJA, MATCHEN!
Tyckte endå att den var helt okej, jävla spännande ibland och vilken jävla uppryckning!
Härligt att se att dem har tagit in mer och mer yngre och nyare spelare nu, behövdes kan jag lova!

3-3, förlägningen inräknad och det avgjordes i straffar, tyvärr bommade Sverige på 6:e straffen.
Men fan vad nära dem var, riktigt fint.
Kunde inte låta bli att hoppas på att vi skulle ta dem, men jag visste ju från början att England skulle vinna detta, jag menar, det är ju England!
Men måste säga att många i Englands laget betedde sig som f*****!
Allt som allt slutade det med 7 - 8... lite surt eftersom det avgjordes i straffar!
HATAR STRAFFAR! ;@

.

Nä, nu snart ska jag sova! NITE

Fredag.



http://foki.blogg.se/2009/june/tavlingsdags.html#comment

Haha, brukar inte göra sånt här, men se vad tristess mitt ute i ingenstans kan göra!
Jag bestämde mig för att vara med i Fokis tävling, man kan ju vinna nagel pimp, hallååå!
Kände mig jävligt sugen på att delta i Blondinbellas också, den där man kan vinna biljetter till premiären på Harry Potter, det är värsta "awesome" för dem skådespelarna ska ju tydligen hit och gå på den då!
Men jaja, jag tänker INTE vara med i den för då skulle jag inte få åka ner till älskling på ännu längre, och det är inte några jävla Harry Potter skådisar värda ;D hihi

Är hostig ;_; ge mig medicin!

Fredag.

Blir väldigt arg och faktiskt förvånad över hur många det är som inte alls visar någon respekt för Michael Jackson nu när han är död, visst man kanske inte lyssnade på honom eller kanske rentutav hatade hans musik, men man måste ändå kunna visa lite respekt?
Om man inte kan det, varför ens säga nåt om saken? Det är bara onödigt.
Självklart är det en jävla stor majoritet som håller med mig, men det finns den där lilla minoriteten som är förjävla respektlösa, dem smutskastar människan.

Såg nyss på Kissies blogg "Whatever att Michael Jackson är död, MIN MOBIL DÅ?!"
Tycker att det var ett himla onödigt inlägg, men människan är ju rätt förstörd. Who can blame her?

Jag undrar om Niklas har vaknat än... det borde han, men jag har inte hört något från honom än idag :/ får väl ta och ringa honom snart, funderar på om jag ska gå ut och lägga mig och sola en stund, det är ju cpvarmt idag med :D men jag klagar inte på värmen, jag vill att den ska stanna heeela sommaren!
Det är så enformigt att vara här, det blir tråkigt, fast iof så tröttnade jag redan efter någon minut när jag hade kommit hit.
FRANSYSKAN HAR IAF ÅKT NU :D woho, hon var ful som satan,  men det är rätt åt henne :)
Haha, jag hade sååå tråkigt igår så jag läste lite av mina gamla blogginlägg, det första eller om det var andra var så jävla kul, eller slutet var kul, där hade jag ju skrivit om Sofias vän (eller vad det är) och det där med liften xD HAHAHA SÅ JÄVLA ROLIGT!
Ska fan göra ett inlägg med den i repris snart.

Nu fick jag ett sms och jag misstänker att det är från Nickepicke<3

Fredag.




 Vila i frid

Det är så synd, han var lixom en sån som man trodde skulle leva föralltid på något sätt.
Sorgligt

"King of pop"



Torsdag.

Snorkiga fransyskor och 60+ are som sminkar sig som 14 åringar!
Det har jag fått varit med om ikväll, rätt intressant faktiskt.
Fansyskan vägrade att prata engelska ÄVEN fast det är HON som är utomlands... hehe, men hon tror säkert att hela jordens befolkning kan franska, som tur var kunde killen hon var med lite och knacklig engelska. Men endå, om man åker utomlands och bara pratar sitt egna språk utan att ens försöka visa vad man menar, med typ tecken eller nåt?
Ofta fransmännen skulle förstå mig om jag kom dit och pratade svenska, och om jag samtidigt hade betett mig som hon så hade dem absolut inte velat hjälpa mig, tur att tanterna har överseende med folk.
Lite senare, typ15 minuter kanske så skulle vi lyssna på några gubbar som skulle sjunga, och då kommer en tant, dam, och hon går in som om hon vore snyggast i världen, hon har, tro det eller ej, idomin på läpparna eller vitt läppstift kanske det var ; < tjocka streck kajal och 40 ton mascara.

Tyckte det var lite annorlunda att se nåt sånt haha, jag ska också bli en sån tant, absolut.
Hon var iaf trevlig, tillskillnad från la france (hoppas hon får massa kryp i sitt tält)

:D

This is la france

Torsdag.

Nu verkar blogg.se funka iaf, har försökt i ungefär en timme att ens få upp sidan :o
Första gången det krånglar för mig faktiskt, men har hört att den brukar krångla ;)
Ligger i "mitt rum" på campingen nu, är ledig och det är så varmt ute! Har varit ute hela dagen, och nu börjar det bli liiite varmt att springa om kring eller bara sitta still där, vill BADA, och PLASKA! Det finns iof en strand här, typ en km här ifrån men det är ju inte speciellt kul att gå ner dit själv, plus att det är bara uppför när man ska hem, då hinner man ju bli varm igen ; < jobbigt juu
Så det är därför jag ligger här inne...
Kanske jag ska jobba på en ny bloggdesign? Min är ju förjävla tråkig.
Funderar på att använda mig av lila färg den här gången, men vi får ju se, har ingen inspiration egentligen, men det kanske kommer!

Haha ena tanten här (har bytt såna värdar nu, dem byter typ efter en vecka och på söndag kommer mormor och morfar! Mamma också <3) iaf, ena tanten, Margot heter hon, hon är riktigt rolig ibland, fast det vet hon inte. Tillskillnad från den andra tanten som är så kristen och "översnäll" och aldrig får ur sig något "fult" så brukar Margot säga "han är ju så ful" och så kommer hon på sig själv att man kanske inte kan säga så så skrattar hon och säger "höll jag på att säga". HAHA!
Asså det är ganska kul om man är med om det själv, faktiskt!... hehe, märker att jag bor med tråkiga människor för tillfället...
Fast idag spanade de båda in en man som bor här på campingen, han var ju så brun ;) men synd nog är han gift.


Onsdag.

Haha, Niklas vet inte vilken dag det är, eller nu vet han det ... men men :) han är väl gullig

♥♥♥♥♥♥


Onsdag.

On&On - DBSK

Have you ever loved like this,
endlessly wanting and waiting for one person
A love like a romance movie
Many people grow weary waiting saying that
"True love does not exist", but that is false

My love for you goes on and on and on
Like a tree that does not move, I will be your shade for a long time ever
My love goes on and on and on

När jag vaknade imorse var det här första låten som kom upp i min mobil. Tyckte det passade in att skriva liten del av texten här.
Jag och Niklas har varit tillsammans i 6 månader nu, ett halvår ♥
Det är ganska länge, tycker jag då ^^ det är det för mig, och jag vill att  det ska bli mycket längre, jag har aldrig trivts så här eller varit så här lycklig som jag är, när jag är med dig, aldrig älskat någon så här mycket eller velat satsa på något så här mycket.
Det är Du och Jag.

Jag älskar dig
I love you
Aishiteru
Ti amo
Vos amo
Te quiero
Sarang heyo
Wo ai ni
Ana behibak
Volim te



Tisdag.

Idag är jag ensam på campingen, men det är rätt lugnt ändå. De andra är antingen så gamla att de måste till doktorn eller så är dem ute och lämnar såna lappar i brevlådor, astråkigt.
Egentligen förstår jag inte varför jag måste gå upp 7 varje dag för det är oftast ingen som vill ha frukost så då behöver jag inte göra någonting förens efter 10, då jag kan städa toaletterna och se över rummen, men jag får göra det som dem säger att jag ska. Vi kollade igenom ett $papper där mina tider och arbetsuppgifter stod, och där stod det också att jag var ledig en dag egentligen, hmm, hur kan dem ha missat det? :P
Pratade med Sofia nyss, hon och Robin jobbar på P&L, låter aschill, de gör väl heller inte så mycket och får inget betalt men dem får ju gratis inträde!
Jag vill ha riktigt sommarlov, som man kunde ha när man fortfarande fick barnbidraget :P

Sol idag iaf så det är skönt <3 Hoppas det håller i sig i stortsätt hela sommaren, men det kan man ju inte förvänta sig.

Lördag

Ledig idag, men nu är det slut på den lediga dagen :( jobbigt, kände när jag var hemma att jag inte alls trivs här, längtar tills dessa veckor är över ännu mer nu.
Min morfars mamma fyllde 100 år igår, så vi firade henne idag, typ 100 pers kom dit. Fatta vad lång tid 100 ÅR är egentligen! Man brukar ju säga "men jag har väntat i 100 år nu!" fatta att hon verkligen kan säga så och det är sant xD
Det är lite coolt :o
Satt mest med Jesper though, han är fortfarande ledsen, som fan... det är svårt att veta vad man ska göra eller säga för att han ska må lite bättre än vad han gör, egentligen kan jag inte göra så mycket mer än att finnas där för honom, han sov på mitt rum igår, han vill inte sova ensam, och jag vill inte att han ska vara ensam heller. Nu är jag ju inte hemma... jag vet inte om Emma tänker på det ens och jag vet inte om Fredrik, Pontus, Klara eller Daniel är där nu, får dåligt samvete bara genom att tänka på det. Jag vill inte att han ska vara ensam, jag vill att han ska bli glad nu, men det kommer ta tid...
Fan, varför blev det såhär?
Vill aldrig se honom så här igen.

Sitter här och lyssnar på gammal musik, och tänker lite. Varje gång jag lyssnar på min gamla musik kommer det så många minnen fram, vissa bättre än andra, men jag vet inte varför de sämre minnena tar över, det är synd för min gamla musik är nästan bättre än den nya, jag vill kunna lyssna på den utan att massa minnen sk ta över.
Det är väl bara att lyssna om och om igen tills nya minnen bildas till låtarna.

Dry your tears with love


The love of my life, vad skulle jag göra utan dig?
I miss you...

Vill bara vara med dig...


Torsdag.

Jag har blivit så jävla inaktiv, oaktiv... vad säger man? 
Men vad ska man göra, det är ju sommarlov <3 men mycket till sommarlov har jag inte just nu, strandad på en camping med två gamlingar som knappt säger något.
Äcklig mat är det också! Allt ska vara KRAV-märkt och så billigt som möjligt och helst fairtrade... som tur var så kom pappa och Kicki förbi en liten stund idag och hade med sig godis haha, winegummin eller hur det stavas.
Usch, men det sa jag ju inte till dem ;) hehe
Imorgon behöver jag iaf bara jobba på förmiddagen tydligen och på lördag är enda dagen jag är ledig så jag åker hem imorgon <3
Starten på mitt sommarlov var iaf bra, jättebra. Niklas kom hit dagen innan vi slutade skolan och skippade sin egen skolavslutning, fy dig! ;* men jag är glad för det, jag är lyckligast i världen de dagar jag får vara med dig och jag längtar så mycket tills mina "jobb-veckor" är över så att jag får åka ner till dig! Men det går nog fort iaf, hoppas jag.
Det är inte så ofta man hoppas att nästan tre veckor av sitt sommarlov ska passera snabbt förbi.
Jag lever iaf, men det är knappt ;)

Usel lön, men det är iaf några tusen och jag behöver tågbiljetter. I do this for us, älsar dig mer än allt annat, Niklas älskling! :* <3 

Onsdag

Sandra jobbar. På en camping, i Vikarbyn... SÅ ÖDE, jag dör, men det är pengar och har jag pengar betyder det att jag kan åka till Niklas mer så det är värt det <3
Det jag gjort idag är typ städning och plockat blommor (?) och det är bara jag, en tant som heter Solveig och en gubbe som heter Urban tror jag som jobbar här ... Sandra, Solveig och Urban, fan vilken super-trio detta kommer bli! :D:D
Nej, men seriöst, det första tanten frågade var vad jag pluggade och jag svarade media, det hon säger är "åh, så du pluggar till att bli arbetslös?" och skrattar... men tydligen tyckte hon att det var okej när jag hade grafisk inriktning, och hon var så inställd på att jag alltid skulle vilja bo kvar i dalarna, därför sa hon så, sa hon.
Gubben är väl rätt okej ändå, men han säger inte mycket.
Tur är det att de bara jobbar den här veckan, nästa kommer det någon ny och sista veckan så är det min mormor och morfar som ska jobba här tydligen, skönt.
Längtar tills dessa veckor är över.

Jag får kämpa med att inte skrika över spindlar och äckliga djur och göra som de säger att jag ska göra så att jag får mina pengar.
Kan inte fatta att det bara gått en dag och att den inte ens är klar än. Mina tider stämmer inte alls, jag jobbar hela tiden istället för några timmar åt gången, hoppasjag får tillägg för det.

Kim, ditt restaurang jobb är nog 1000 gånger bättre än detta ;) men jag får stå ut.
Önska vi hade kommit på tidigare att Niklas kunde jobbat här samtidigt, jag orkar inte vara här själv, usch, det är hemskt!

HAHAHA

Asså, Thai skickade sjukaste länken XD enda värda du någonsin skickat gubben ;D


Seriöst, dör varje gång ;_;



Söndag.

Usch känner mig sjukt ful i "mitt nya hår" , varför lär jag mig aldrig?
Det är sjukt svårt att få det att se bra ut, och jättesvårt att platta till luggen så att den ligger som den ska, åh det blir bara fel och jobbigt, ser helt fucking retarded ut med detta håret.

;_;

Aja, har iaf tagit bild på klänningen nu, inte så bra bilder, det fick bli med Emmas cam (eftersom min sladd till systemis är i Falun) och mitt ansikte fick inte vara med eftersom det och mitt hår ser förjävligt ut.

Ja, den blev väldigt kort, usch, slampigt.
sdkfnhdsovgnhdsv.

Söndag.

Nu är det söndag, jag har sagt varje dag den här helgen "ah, men vi ses imorgon" eller "okej, men ska du till Falun imorgon?" Hahah, antagligen bara för att vi har varit lediga sen i torsdags? Nu är det iaf inte långt kvar till vårat sommarlov och inget mer plugg på typ två månader så det känns bra! Även om jag har mina aniningar om att jag måste plugga på japanskan även om jag är ledig så att jag inte glömmer bort någonting, skulle vara jobbigt.
Köpte en sån fransklänning haha vet inte vad jag ska kalla den för så, det får bli fransklänning.
Den var lång så jag klippte av den och nu ser den ut som en tröja, men thank god för att den är stretchig och att den når ner över rumpan iaf ^^ Aja, tänkte att jag kanske kunde ha den på skolavslutningen men den känns mer party än skolavslutning haha, och egentligen köpte jag den inte för skolavslutnings tillfällen utan mer för att jag tyckte att den var snygg och ball haha :o
Kanske kan ha något annat. Det är ju ändå inget speciellt att sluta tvåan.
Lägger upp bild på den sen för jag har inte tagit någon än, plus att jag vill inte ta en bild från internet (den är snyggare på) och har en känsla av att älskling vill se den först ;) hihi <3
Den är SÅ liten också, väldig tight haha köpte den i xs för att den inte fanns i s och bara i m, m är alldeles för stort för mig och xs brukar funka och den satt bra tills mitt stora ass kom ahah (det var lite svårt att dra ner den över brösten med men det funkade), där satt den bra på de ställen som inte fransarna är fastsydda för det är lite strechigt där och så, men inte just där fransarna är påsydda så det blir sjuuuukt tight och så haha skulle nog sett kul ut om inte det hade varit några fransar i vägen, men nu är det det och det ser bra ut så jag klagar inte.

Ska nog äta nu, frukost... haha fast kl är 13 snart så kanske ska vänta tills lunch ändå :) och duscha eller ta ett bad nu istället! Det tror jag att jag gör.
Saknar Niklas jättemycket, har inte träffat honom på snart en månad ;_; det är för lång tid, orkar inte. Älskar dig <3

Fredag.

Besviken, fyfan.
Haha på Sveriges nationaldag, hemmaplan och allt, det är fan pinsamt!
Hejdå VM 2010...

Fredag.


Tisdag.



I'll be right here with you, you'll be right here with me

I will be here right beside you.
Jag älskar dig.

Tisdag.



haha Sharkboy har blivit spännis...

Måndag.



Jag saknar dig


RSS 2.0